Aarhus Sommeropera

SÆSON 2022 - MOZARTS DON JUAN

Sangere: Thomas Storm, Jesper Mikkelsen, Signe Sneh Durholm, Camilla Button, Berit Barfred-Christensen, Anders Christensen, Martin Møller Vilbrand, Jens Bruno Hansen
Instruktør: Anders Ahnfelt-Rønne
Scenograf: Karin Seisbøll
Musikalsk ledelse: David Riddell
Randers Kammerorkester

Aarhus Sommeropera præsenter en genopsætning af deres meget succesfulde produktion af Mozarts opera DON JUAN - et skelsættende værk, som har vakt begejstring og forundring gennem århundreder.

DON JUAN bygger på legenden om den skruppelløse kvindeforfører, som begiver sig ud på eventyr med det ene formål at erobre kvinders hjerter. Tilsat Mozarts musik har operaen fået status som et af de største mesterværker i vores kulturarv.

Mozarts operaer har været en af hjørnestenene i Aarhus Sommeroperas repertoire igennem årene. Med kompagniets første opsætning i 1988, Cosi fan Tutte, blev en tradition for Mozarts produktioner etableret, hvilket førte til højt anerkendte produktioner af Don Juan i 1989 og 1990, La Clemenza di Tito i 1998, Cosi fan Tutte i 2012 og Le Nozze di Figaro i 1999 og 2010, kulminerende med to af kompagniets mest succesfulde produktioner til dato - Cosi fan Tutte i 2000 og 2001 (vinder af Reumertprisen for “Bedste opera” i 2001) og Bortførelsen fra Seraillet i 2003 og 2005 (nomineret til en Reumert i 2004).

Det er med stor fornøjelse at Aarhus Sommeropera kan annoncere, at Den Gamle By tilbyder en lækker middag i historiske rammer som optakt til vores forestilling. Læs mere om menuen og bestilling ved at klikke på nedenstående link:

https://www.dengamleby.dk/middagfoersommeroperaen/


Produktionen er en genopsætning af forestillingen fra 2019, som blev skabt i samarbejde med Egnsteatret Undergrunden og som fik fremragende anmeldelser (se nedenunder).

Klik her for handlingsreferat