Aarhus Sommeropera

Mozarts DON JUAN

Aarhus Sommeropera præsenterer i samarbejde med Egnsteatret Undergrunden en ny produktion af Mozarts opera DON JUAN - et skelsættende værk, som har vakt begejstring og forundring gennem århundreder.

DON JUAN bygger på legenden om den skruppelløse kvindeforfører, som begiver sig ud på eventyr med det ene formål at erobre kvinders hjerter. Tilsat Mozarts musik har operaen fået status som et af de største mesterværker i vores kulturarv.

Mozarts operaer har været en af hjørnestenene i Aarhus Sommeroperas repertoire igennem årene. Med kompagniets første opsætning i 1988, Cosi fan Tutte, blev en tradition for Mozarts produktioner etableret, hvilket førte til højt anerkendte produktioner af Don Juan i 1989 og 1990, La Clemenza di Tito i 1998, Cosi fan Tutte i 2012 og Le Nozze di Figaro i 1999 og 2010, kulminerende med to af kompagniets mest succesfulde produktioner til dato - Cosi fan Tutte i 2000 og 2001 (vinder af Reumertprisen for “Bedste opera” i 2001) og Bortførelsen fra Seraillet i 2003 og 2005 (nomineret til en Reumert i 2004).

Instruktør: Anders Ahnfelt-Rønne
Scenograf: Karin Seisbøll
Dirigent: David Riddell

Don Juan: Thomas Storm
Leporello: Jesper Mikkelsen
Donna Anna: Signe Sneh Durholm
Donna Elvira: Stina Schmidt
Zerlina: Berit Barfred-Christensen
Don Ottavio: Anders Christensen
Masetto: Martin Møller Vilbrand
Kommandanten: Jens Bruno Hansen
Randers Kammerorkester

Klik her for handlings referat

Det er med stor fornøjelse, at Aarhus Sommeropera kan annoncere et nyt tiltag i forbindelse med vores forestillinger i år: Den Gamle By tilbyder en lækker middag i historiske rammer som optakt til vores opsætning af Mozarts ”Don Juan”. Læs mere om menuen og bestilling ved at klikke på nedenstående link:

Sommeropera middag